Digitale toegankelijkheid

Digitaal toegankelijk - Inclusief design

We ontwikkelen online software vanuit de gebruiker. Voor ons is die gebruiker belangrijk. Gebruikers van alle leeftijden met en zonder beperkingen. Mensen met een visuele beperking kunnen enorm veel voordeel hebben van technologie. Vanuit die gedachte ontwerpen en bouwen we de software. Die gedachte heeft voordeel voor iedereen. Denk eens om een bericht te lezen in de felle zon. Een website met een matig kleurcontrast levert dan waarschijnlijk een leesprobleem op.

Er wordt wel eens gezegd dat Google een website ziet als een blinde gebruiker. Dat is natuurlijk niet waar. Maar het is wel heel goed voor de vindbaarheid van uw website als we de site Digitaal Toegankelijk bouwen. We voldoen dan aan internationale webrichtlijnen van WCAG.

De website van Wittehond is goed te gebruiken onder alle omstandigheden. Voor alle gebruikers. Hier zijn we alert op en hebben we aandacht voor. Onze doelstelling is voor iedereen te ontwikkelen, voor alle gebruikers met en zonder beperking en onder alle omstandigheden. We laten desgewenst uw website op toegankelijkheid controleren door Stichting Accessibility in Utrecht.