Over ons

We zijn gespecialiseerd in het strategisch inzetten van internet als bedrijfsdoel. Wittehond helpt MKB-ondernemingen met het formuleren van een internetstrategie. We zorgen voor een meetbaar beter resultaat. Daardoor bereikt uw boodschap de juiste doelgroep in het online domein.

Digitaal toegankelijk - Inclusief design

De website van Wittehond is goed te gebruiken onder alle omstandigheden. Voor alle gebruikers. Hier zijn we alert op en hebben we aandacht voor. Onze doelstelling is voor iedereen te ontwikkelen, voor alle gebruikers met en zonder beperking en onder alle omstandigheden. We laten desgewenst uw website op toegankelijkheid controleren door Stichting Accessibility in Utrecht.

Kwaliteit en duurzaamheid

We doen geen consessies aan de kwaliteit. Dat wil zeggen: Dat wat we afspreken te bouwen, bouwen we ook. Liefste een beetje meer. Websites en platformen die meegroeien met uw business en ambities. Websites en platformen die langer meegaan. We onderhouden websites actief waardoor het geen probleem is om een website langer dan 6 jaar in de lucht te houden.

Maatschappelijk betrokken

Wittehond Internetstrategie is maatschappelijk betrokken. We proberen een steentje bij te dragen aan de samenleving. We zijn als vrijwilliger betrokken bij activiteitencentrum De Pracht in Waalre. We hebben voor De Pracht een online portaal ontwikkeld. In de rol van webmaster onderhoud en ontwikkelt Wouter Lenssen dit portaal actief. Het online portaal is het primaire informatiemedium voor De Pracht.

Daarnaast werken we belangeloos mee aan Stichting Hand to Hand. We hebben de website ontwikkeld en verzorgen het onderhoud en hosting.

Samenwerken - Partners

Primair is Wittehond Internetstrategie een netwerkorganisatie die samenwerkt en samenwerking zoekt met professionals. We werken actief samen met 040lab. Ook fysiek werken we samen op het kantoor van 040lab in Eindhoven.

De naam Wittehond

Wittehond is als naam het resultaat van een brainstormsessie op woensdagmiddag. Er is geen relatie met een hond. De naam word aan elkaar geschreven. Het is een metafoor voor betrouwbaar, kwaliteit en onderzoekend. Wittehond is leergierig en zoekt naar oplossingen die meerwaarde bieden.