Instellen nieuwe website inwoners Oss over zorg en sociale voorzieningen

Ingediend door admin op do, 04/13/2017 - 16:57

Op 11-04 heeft BD.nl een leuk artikel geplaatst over de nieuwe website voor inwoners van Gemeente Oss. We zijn trots op dit project. De website is het resultaat van de samenwerking van 040Lab, Benbeschikbaar en Wittehond.

De website in een platform waarop de inwoners met elkaar in gesprek kunnen gaan. De Inwoners van de gemeente Oss kunnen op het forum deelnemen aan discussies, in gesprek komen met elkaar en onderwerpen en vragen inbrengen.

De Adviesraad Sociaal Domein Oss (ASD Oss) is een onafhankelijk adviesorgaan van de gemeente. De groep bestaat uit vrijwilligers uit alle lagen van de bevolking. De raad vertegenwoordigt de inwoners van Oss, zowel de stad als alle kernen, wanneer het gaat om zorg en sociale voorzieningen.

Deze raad geeft onafhankelijk advies aan het college van B&W. Via forum houdt ASD contact met inwoners over zorg en sociale voorzieningen. Het forum is opgedeeld in de vijf onderwerpen waarover je als inwoner kunt meepraten: Jeugd; Ouderen; WIAS (Werk, inkomen, armoede en schuldhulpverlening); WMO en BTB (Bereikbaarheid, Toegankelijkheid en Bruikbaarheid). De nieuwe website is te bereiken via www.adviesraadsociaaldomein-oss.nl.