Internetadvies- en strategie

  • Internet advies en strategie

We zijn gepassioneerd over de mogelijkheden van internet. Wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden van internet. Internet projecten kunnen ingewikkeld en kostbaar zijn. Wij vinden het belangrijk met u mee te denken de eisen en wensen vooraf in kaart te brengen. Passen uw wensen wel binnen de mogelijkheden en randvoorwaarden?
Wij geven uw een helder en duidelijk advies voorafgaande aan het project maar ook tijdens het project.

We zijn nieuwsgierig naar uw business en verplaatsen on vervolgens in u en uw klanten. Dit doen we vooraf, tijdens en na oplevering van het project. We geloven in een lange klant relatie en hebben daar veel aandacht voor. We monitoren uw site proactief maar ook volgens de afspraken die we maken.

Internet concept

We zien de invloed van internet steeds meer toenemen. De invloed op de samenleving is groot. Internet wordt een steeds belangrijker onderdeel van uw bedrijf. We ontwikkelen concepten die inspelen op deze ontwikkelingen. Concepten die kunnen groeien met uw bedrijf en de veranderingen van de samenleving.

Zoekmachine Optimalisatie - SEO

We krijgen steeds vaker de vraag cq eis om zo hoog mogelijk in de zoekmachine te komen. Er is een verschil tussen een gewoon zoekresultaat en de betaalde advertenties. Via een betaalde advertentie kan uw site snel bovenaan komen. U heeft snel resultaat. Wanneer u stopt met de campagne zal het resultaat ook minder zijn. Voor de gewone - organische - resultaten zijn een paar dingen belangrijk. Voor Google is relevantie belangrijk. Regelmatig nieuwe content op uw website, aanwezig binnen de social media, goede en overzichtelijke structuur.

Lees verder over SEO

wouter@wittehond.nl
06 14 66 34 76