Blog

donderdag 23-03-2017

Waarom kiezen voor Drupal. Wordt een Drupal site goed gevonden? De vraag werd me vorige week nog gesteld. Door een bestaande klant, een nieuwe medewerker zonder ervaring met Drupal. Drupal is goed voor zoekmachine optimalisatie.

donderdag 16-03-2017

Regelmatig kom ik het tegen, Duplicate content. Wat is het en hoe ga je nu om met duplicate content?
Een website met veel content wil iedereen. Er is veel inhoud voorhanden online. Er is ook veel inhoud dat je kunt gebruiken voor je eigen verhaal.

donderdag 16-03-2017

Gisteren hoorde ik de opmerking dat design er niet toe doet. Wellicht iets te duidelijk gesteld maar de aandacht moest liggen op tekst, want daar gaat het allemaal bij conversie.

dinsdag 14-03-2017

Vanmorgen kreeg ik keurig van Google een mail met de resultaten van Google Mijn Bedrijf. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Hoe stel je dat goed in en wanneer krijg je een rapport?
Hierbij een kort verhaal hoe je je bedrijf binnen Google onder de aandacht brengt.

zaterdag 10-12-2016

De nieuwe Europese richtlijn voor de toegankelijkheid van websites en mobiele applicaties van overheidsinstanties treedt op 22 december 2016 in werking. Met de richtlijn wil Europa bijdragen aan een samenleving waarin niemand wordt buitengesloten.

zondag 13-03-2016

Hoe werkt een website eigenlijk? Kunnen je klanten direct vinden wat je aan te bieden hebt? Is de site voor je bezoeker voldoende duidelijk waardoor je van een bezoeker inderdaad een klant kan maken?
Allemaal vragen die van groot belang zijn voor een website of webshop. Bekijk het praktijkvoorbeeld van de HEMA. Zo moet het dus niet.

dinsdag 16-06-2015

Uit een onderzoek van DTG onder 556 ondernemers, uitgevoerd door MKB-platform BC.nl. blijkt dat de website van ondernemers te wensen overlaat.

dinsdag 21-04-2015

Zoals we al eerder hebben aangekondigd voert Google voert vanaf vandaag een verandering in zijn zoeksysteem door. De veranderding benadeelt websites die niet mobiel-geoptimaliseerd zijn.

zaterdag 28-03-2015

Het voorjaar brengt nieuwe kansen. Bomen lopen weer uit, de natuur wordt wakker.

maandag 29-12-2014

Je zou denken dat hoe meer pagina’s je hebt in je website hoet beter de website scoort in de ranking. Dat is echter niet helemaal waar.

Pagina's